Servicii oferite

Productie rasaduri


In tratamentele conventionale legumele raman cu reziduuri chimice, tpxice si cu efecte imprevizibile asupra sanatatii omului.

  • 1. In serele noastre obtinem rasaduri certificate ecologic, in special din soiuri romanesti, atat pentru culturi proprii cat si pentru comercializare. Potentialul de productie este de cca. 800 000 de fire rasad pe serie, din toate speciile si soiurile cultivate, destinate productiei din sere, solarii si camp.
  • 2. Momentul semanatului, tipul de tavite alveolare folosite, specia respectiv soiul, se stabilesc in functie de cerintele fiecarui client in parte, acesta putand monitoriza producerea rasadului de la semanat , la livrare.
  • 3. Suprafata de 0.75 ha solaria realizate in present, este destinate producerii legumelor extratimpurii, timpurii si tarzii de toamna, iar in sezonul rece, a celor din categoria verdeturi.
  • 4. Sortimentul de baza este constituit din tomate, ardei, vinete, castraveti dar si a altor specii, solicitate de client
  • 5. Detinem toata infrastuctura necesara, la nivelul celor mai exigente conditii pentru sortare, ambalare si livrare impuse de client si legislatia in vigoare.
  • 6. Productia de tomate , nevalorificata in stare proaspata este procesata prin deshidratare, in unitatea de uscare proprie.

Pregerminare

PUTEM oferi fermierilor la cerere seminte pregerminate, in vederea scurtarii de catre acestia a timpului de obtinere a rasadurilor in fermele proprii.

ARDEI

Cultivam toate tipurile de ardei (gras, kapia,iute,gogosar), care sa acopere varietal tot sezonul.

VINETE

Cultivam toate tipurile de vinete (alb,vanat, violaceus), care sa acopere varietal tot sezonul

DOVLECEI

Cultivam in camp incepand cu luna Mai pana toamna tarziu.

ROSII

Cultivam soiuri ce ne permit obtinerea de productii timpurii si tarzii de toamna . Soiurile cultivate prezinta o varietate de forme (perfet-rotunda, rotunda, rotund-turtita, turtita, oval, oval-alungita) cu greutati cuprinse intre 100 si 200 de grame.

CASTRAVETI

Cultivam soiuri ce ne permit obtinerea de productii timpurii si tarzii de toamna din cele doua grupe principale (Cornichon si Fabio). Hibrizii de tip Cornichon prezinta fructe cilindrice cu tepi proeminenti, de culoare verde inchis, uniformi ca aspect si marime, acoperiti cu un strat de pruina ce le confera un aspect proaspat. Raportul lungime/grosime este de 3.2-3.5/1. Destinatia productiei este consumul in stare proaspata si conservare. Hibrizii din grupa Fabiio sunt destinati culturii extratimpurii(Februarie) si timpurii (primavera-vara). Fructele sunt cilindrice, netede uneori striate cu o lungime de 30-35 cm, de culaore verde inchis cu o foarte buna consistenta. Destinatia productiei este in exclusivitate pentru consumul in stare proaspata.

0786 773 530


Email comercial@roraagritrade.ro

Autentificare

Ai uitat parola?